fbpx
Dj Γάμου 2024-01-09T15:08:36+02:00
Welcome!

Καλώς ορίσατε! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Αmaze Djs.

wedding shoe game amaze djs dj gamou
wedding dj halkidiki thessaloniki amaze djs petros malamas

Λίγα λόγια για τη διαδικασία…

1
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Δημιουργήστε το προφίλ σας
  • Δώστε μας τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
2
  • Ετοιμάζουμε την πρότασή μας βασιζόμενοι στις απαιτήσεις σας
  • Παρουσιάζουμε την πρότασή μας και την επαναδιαμορφώνουμε από κοινού εάν χρειαστεί
  • Ολοκληρώνουμε την κράτηση της ημερομηνίας
3
  • Ξεκινάμε το μαγικό ταξίδι της οργάνωσης ενός αξέχαστου party
  • Λεπτομερής οργάνωση του μουσικού προγράμματος
  • Είμαστε έτοιμοι! Χαλαρώστε και απολαύστε την εμπειρία Amaze Djs
dj γαμου θεσσαλονικη amaze djs πέτρος μάλαμας

♥ Έντονες αναμνήσεις διασκέδασης

♥ Εξοικονόμηση του χρόνου σας

♥ Οι εγγυήσεις μας, εξαφανίζουν το άγχος

the Amaze Djs experience

Έντονα χαραγμένες στη μνήμη στιγμές αγνής διασκέδασης

Την επομένη του γάμου σας, όλοι θα μιλάνε για το πόσο ωραία πέρασαν! Οι εξαιρετικοί και ταλαντούχοι Dj Γάμου της Amaze Djs, είναι έτοιμοι να οργανώσουν τη ροή ενός αξέχαστου party, με πολλά happenings και παιχνίδια ανάμεσα σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Τα άριστα reviews των αγαπημένων μας ζευγαριών που μας έχουν εμπιστευθεί στο παρελθόν, είναι η επιβεβαίωση που χρειάζεστε. Επίσης, η συνεχής επένδυση που επιλέγουμε να κάνουμε με συμμετοχές σε συνέδρια, σεμινάρια και masterclasses στον κλάδο του Wedding Entertainment, δίνοντάς μας τις απαραίτητες γνώσεις και την έμπνευση που χρειαζόμαστε, σας υπόσχεται ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.

Ο χρόνος σας είναι σημαντικός

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και ίσως αρκετά περιορισμένος. Έχοντας αυτό γνώμονα, δημιουργήσαμε έναν on-line τρόπο επικοινωνίας από την αρχή της καταγραφής των βασικών σας αναγκών και απαιτήσεων έως και την οργάνωση του μουσικού προγράμματος του party σας. Μπορείτε να οργανώσετε ό,τι αφορά τη διασκέδαση από το σαλόνι σας, έχοντας πρόσβαση στο προσωπικό σας προφίλ σε επικοινωνία πάντα με τον Dj Γάμου που θα σας αναλάβει. Εάν φυσικά το επιθυμείτε ή νιώθετε πιο άνετα, μπορούμε να κάνουμε όλοι την οργάνωση σε κατ’ιδίαν ραντεβού.

Χαλαρώστε και απολαύστε όλη την εμπειρία χωρίς άγχος

Η εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε αντικατοπτρίζεται σε όλα τα βραβεία και τις κριτικές που έχουμε λάβει κατά καιρούς. Επίσης, η φιλοσοφία μας να συμπεριλαμβάνουμε σε όλες μας τις προτάσεις, βοηθό dj, ασφάλιση όλου του απασχολούμενου προσωπικού και η εγκατάσταση ενός βασικού ηχητικού συνόλου για κάθε ενδεχόμενο, σας εγγυάται την κατάλληλη ασφάλεια και ηρεμία για να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας όσο το δυνατό περισσότερο! Για να διασφαλίσουμε όλα τα παραπάνω, η υπογραφή από μέρους μας ενός ιδιωτικού συμφωνητικού θεωρείτε δεδομένη, προκειμένου να επισφραγίσουμε την υπόσχεση που σας δίνουμε.

Η εικόνα είναι το παν

Έχοντας την εικόνα μας πάντα υπ’όψιν, φροντίζουμε να προσέχουμε τις λεπτομέρειες και να δίνουμε στο ζευγάρι αυτό που πραγματικά του αξίζει την ημέρα του γάμου του. Σεβόμενοι το στυλ και τις απαιτήσεις σας, τηρώντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο στην εμφάνιση και την εικόνα μας, ακολουθούμε πλήρως το ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας. Μία από τις πιο συνήθεις ερωτήσεις που κάνουμε στα ζευγάρια μας, αφορά το dress-code και το γενικό concept που σχεδιάζουν για το γάμο τους.

Ακόμα εδώ; Είστε καταπληκτικοί!

Κάντε κλικ στις παρακάτω ενότητες και ενημερωθείτε περισσότερο.

Thank you statements

Νιώθετε πιο άνετα να συζητήσετε μαζί μας από κοντά;

KΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ονειρεύεστε ένα αξέχαστο πάρτι γάμου;

…ας αρχίσει η μαγεία!