Τι κάνουμε 2021-01-19T19:54:15+00:00
Amazing Wedding Entertainment

Αποκλειστικά διαμορφωμένο μουσικό πρόγραμμα από τους Dj Γάμου της Amaze Djs, σεβόμενο τις ανάγκες, το στυλ και τις απαιτήσεις σας. Γεμάτη πίστα, κορυφαία διάθεση και διασκέδαση στα κόκκινα!

dj γάμου wedding dj greece
dj γάμου wedding dj greece

Let us Amaze you!

Ένας άριστος Dj, μπορεί να ελέγξει τη διάθεση του κοινού του ανά πάσα στιγμή, ζωγραφίζοντας συναισθήματα με τη μουσική του!

Η διασκέδασή σας είναι ασφαλής.

Οι Djs έρχονται πάντα με συνοδεία βοηθού, για κάθε ενδεχόμενο. Τίποτα δεν μπορεί να σας στερήσει τη διασκέδαση που σας αξίζει!

dj γαμου θεσσαλονικη amaze djs πέτρος μάλαμας
dj γαμου θεσσαλονικη ηχητικα φωτισμος

Λατρεύουμε να προσαρμοζόμαστε.

Όμορφα στημένη παρουσία, σε απόλυτη συμφωνία με το χώρο και το ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας.

Τα party είναι το πάθος μας.

Γεμάτες πίστες, με χαμογελαστούς ανθρώπους, και αρκετό πάθος για διασκέδαση!

dj γαμου θεσσαλονικη amaze djs πέτρος μάλαμας
dj γαμου θεσσαλονικη amaze djs πέτρος μάλαμας

Το ζούμε μαζί σας.

Εγκαθιστούμε με προσοχή το booth μας όσο πιο κοντά γίνεται στην πίστα. Λατρεύουμε να γινόμαστε ένα με τον κόσμο που χορεύει και να μην τον χάνουμε στιγμή από τα μάτια μας!

Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε…

Έχοντας την ευκαιρία να αναλάβουμε τη διασκέδαση του γάμου σας, η κύριά μας υπόσχεση είναι η επόμενη μέρα! Μία επόμενη μέρα γεμάτη από αξέχαστες αναμνήσεις, χαμόγελα, χαλάρωση και… κουρασμένα πόδια! Γι’αυτό, φροντίστε να έχετε μαζί σας, ένα επιπλέον ζευγάρι παπούτσια!

dj γάμος θεσσαλονίκη amaze djs petros malamas
dj γάμου wedding dj greece

“Η βραδιά του γάμου μας, θα μας μείνει αξέχαστη καθώς και οι μουσικές επιλογές ήταν άψογες και δεν έμεινε λεπτό η πίστα άδεια, αλλά και κάλυψε και όλα τα γούστα όλων των καλεσμένων. Επίσης τα εφέ με τον φωτισμό και τον καπνό απογείωσαν την βραδιά καθώς όλοι είχαν να μας λένε και για την ατμόσφαιρα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε τα παιδιά για τον γάμο σας και δεν θα το μετανιώσετε στιγμή! Ήδη οι καλεσμένοι μας ρωτάνε λεπτομέρειες για τα παιδιά για το πως μπορούν να τους βρούνε!”

Φάνης & Μαριλένα, 23/09/2017 Kierion Hotel Καρδίτσα
dj γάμου wedding dj greece
dj γάμου wedding dj greece

Η επένδυση για τους Dj Γάμου της Amaze Djs, για τα Σάββατα της high-season (Μάιος-Σεπτέμβριος), ξεκινά από τα 750€ και μπορεί να ξεπεράσει τα 2500€,  ανάλογα με τα extras που θα επιλέξετε και την τοποθεσία του γάμου σας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορεί να ξεπεράσει και τα 10.000€ για πολύ μεγάλες παραγωγές. Ωστόσο, τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν σύνολα υπηρεσιών που κυμαίνονται από 1200€ έως 1500€.

Εάν έχετε περιορισμένο budget, μην ανησυχείτε. Ειδικές τιμές ισχύουν υπό προϋποθέσεις. Είμαστε πρόθυμοι να τις συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση για εσάς!

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Κλείστε ένα ραντεβού.

Νιώθετε ότι ο γάμος σας μπορεί να είναι πιο δυναμικός από τα συνηθισμένα; Δείτε τα extra μαγικά μας, εδώ

Ονειρεύεστε ένα αξέχαστο πάρτι γάμου;

…ας αρχίσει η μαγεία!