fbpx
Extras (demo) 2024-05-20T12:53:28+02:00
We fully support your Dream

Απογειώστε το Γάμο σας! Εμείς κάνουμε τα μαγικά μας, εσείς βλέπετε το όνειρο να πραγματοποιείται!

dj γάμου wedding dj greece

Το εύρος υπηρεσιών της Amaze Djs είναι αρκετά μεγάλο, με γνώμονα πάντα την όσο το δυνατό πιο αποκλειστικά διαμορφωμένη διασκέδαση, στο στυλ του κάθε ζευγαριού που μας εμπιστεύεται. Μπορεί ακόμα και η αρχική μας πρόταση να αποτελεί ένα αξέχαστο party, ωστόσο τα περισσότερα ζευγάρια ζουν το όνειρο, προσθέτοντας στην αρχική μας πρόταση κάποια από τα Extras που προσφέρουμε.

Μπορείτε να πλαισιώσετε ευχάριστα την εκδήλωσή σας, ή και να την απογειώσετε! Δείτε πως:

Let’s romance it up

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

dj γάμου wedding dj greece

Ο νυχτερινός ουρανός γίνεται ο καταλληλότερος καμβάς για την πιο εντυπωσιακή προσθήκη στη δεξίωση σας!

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ (PYROFLASH)

dj γάμου wedding dj greece

Δώστε ένταση στη στιγμή! Η είσοδος ή/και ο πρώτος σας χορός αποκτούν το τέλειο φόντο!

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

dj γάμου wedding dj greece

Απογειώστε την εικόνα του πρώτου σας χορού ή μίας εντυπωσιακής live εμφάνισης με ένα εκπληκτικό σύννεφο να κινείται χαμηλά στην επιφάνεια του dancefloor ή όπου αλλού επιθυμείτε! Δώστε μία επιπλέον αξία στις φωτογραφίες σας.

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

dj γάμου wedding dj greece

Δώστε μια άλλη νότα στον πρώτο σας χορό, δίνοντας την αίσθηση της χιονόπτωσης. Νιφάδες χιονιού θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους και θα αναβαθμίσουν τις φωτογραφίες και τα video σας.

SOLO ARTISTS

dj γάμου wedding dj greece

Η έξοδος από την εκκλησία, η προσέλευση των καλεσμένων ή ακόμα και ένα special μουσικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μπορούν να επενδυθούν όμορφα με τη live συνοδεία από σαξόφωνο, βιολιά, πιάνο ή ότι άλλο εσείς ονειρεύεστε.

Deco

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ/UPLIGHTING

dj γάμου wedding dj greece

Αναβαθμισμένη εικόνα του χώρου της εκδήλωσης και άριστο φόντο στις φωτογραφίες σας. Ξεκινώντας από κάτω δημιουργούμε φωτεινές δέσμες που ακολουθούν τις επιφάνειες μέχρι πολύ ψηλά και δίνουμε μια εικόνα διαφορετική από τη συνηθισμένη.Σύστημα αποτελούμενο από ισχυρούς επιδαπέδιους προβολείς Led που μπορούν να αναδείξουν το χώρο και όλα τα όμορφα σημεία του. Τοποθετούνται συνήθως σε σημεία του χώρου τα οποία έχουν αρκετό ύψος, ώστε να τονιστούν με χρώμα, όπως κολώνες, δέντρα ή ακόμα και το χώρο πίσω από τον Dj. Μπορούν να τοποθετηθούν ανεξάρτητα ή σε σύνδεση με την κονσόλα του φωτιστή αν το επιτρέπει ο χώρος.

STRING LIGHTS

dj γάμου wedding dj greece

Δώστε μία παραμυθένια εικόνα στην εκδήλωσή σας. Φωτεινές γιρλάντες συνδυάζονται κατά το δοκούν και ντύνουν την ατμόσφαιρα του χώρου.

FAIRY LIGHTS

dj γάμου wedding dj greece

Ονειρεμένη παρουσίαση και διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου σας με μία elegant προσθήκη. Τα Fairy Lights είτε με τη μορφή γιρλάντας, είτε με τη μορφή κουρτίνας, είτε με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή τα προτιμάτε, υπόσχονται να τονώσουν απίστευτα το glamour της εκδήλωσης.

ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

dj γάμου wedding dj greece

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την προσθήκη μίας ή περισσότερων λέξεων από φωτεινά γράμματα που τραβούν την προσοχή. Ένα προσωποποιημένο διακοσμητικό στοιχείο που αναβαθμίζει κατά πολύ την εκδήλωση.

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

dj γάμου wedding dj greece

Αφήστε το στίγμα σας, διακοσμώντας το χώρο με το δικό σας μονόγραμμα!

PINSPOTING

PINSPOTING AMAZE DJS

Αναβαθμισμένη και πιο φωτεινή εικόνα όλων των τραπεζιών για ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.

Party Boosters

ΦΩΤΙΣΜΟΣ PARTY

Επαγγελματίας Φωτιστής (Light Designer) που θα γεμίσει το dancefloor με χρώμα και θα ανεβάσει τη διάθεση για διασκέδαση ακόμα περισσότερο. Κινούμενα φωτεινά σχήματα με χρώμα που ταιριάζει στο ύφος της εκδήλωσής σας, θα σας δώσουν άλλη αίσθηση. Ο συνδυασμός με μια διακριτική ομίχλη -σε περίπτωση που το επιθυμείτε- θα κάνει ακόμα πιο έντονο το αποτέλεσμα! Απογείωση της διασκέδασης και άριστη εναρμόνιση του φωτισμού με τη μουσική!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ PARTY

dj γάμου wedding dj greece

Ενισχυμένο αποτέλεσμα φωτισμού στην πίστα και ταυτόχρονα δημιουργία της αίσθησης του party σε όλο το χώρο περιμετρικά. Αγκαλιάστε όλους τους καλεσμένους ασχέτως με το που κάθονται και προτρέψτε τους να διασκεδάσουν.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

dj γάμου wedding dj greece

Εμπλουτίστε το μουσικό πρόγραμμα κατά την προσέλευση των καλεσμένων ή/και κατά τη διάρκεια της βραδιάς με ένα μουσικό σχήμα διαμορφωμένο αποκλειστικά στις ανάγκες σας. Κατόπιν συνεννόησης με τον μαέστρο μας προκύπτει η δομή του σχήματος που σας εξυπηρετεί για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις.

KARAOKE

dj γάμου wedding dj greece

Δώστε περισσότερο παλμό στη διασκέδαση σαν οικοδεσπότες και αφήστε τα τραγούδια να μιλήσουν για εσάς …μέσα από εσάς και τους καλεσμένους σας! Αξέχαστες στιγμές γέλιου και συγκίνησης θα αντιπαρατεθούν για να συμπληρώσουν τον καμβά μιας τέλειας δεξίωσης!

CO2 BLASTER

dj γάμου wedding dj greece

Εκτινάξτε τη διασκέδαση στα ύψη σε συγκεκριμένα σημεία της βραδιάς και δώστε στην πίστα έναν παλμό τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Παγωμένο υγρό CO2 εκτοξεύεται σε απόσταση 7 μέτρων με μεγάλη πίεση και αφήνει ένα μεγάλο συμπυκνωμένο σύννεφο για λίγα δευτερόλεπτα… Μην ανησυχείτε! Είναι απόλυτα ασφαλές!

CONFETTI CANNONS

dj γάμου wedding dj greece

Μία πολύ έντονη στιγμή όπως η είσοδός σας, ο πρώτος χορός ή εκείνο το ξεχωριστό τραγούδι που περιμένουμε όλη τη βραδιά, χρειάζεται και την κατάλληλη …γαρνιτούρα!

CAPTURA PHOTO MIRROR BOOTH

Αν αναζητάτε μια διαδραστική και fun επιλογή για την εκδήλωσή σας, τότε ο ολόσωμος καθρέφτης μας είναι αυτό που ψάχνετε.

ΠΥΡΣΑΚΙΑ ΧΕΙΡΟΣ

DJ ΓΑΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ AMAZE DJS

 Ενισχύστε τη στιγμή με τα εντυπωσιακά πυρσάκια χειρός μοιρασμένα στους καλεσμένους σας.

Practical Extras

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

dj γάμου wedding dj greece

Όταν ο χώρος το επιτρέπει και οι ανάγκες σε ομοιόμορφη κατανομή της έντασης της μουσικής είναι υψηλές, ο περιφερειακός ήχος είναι η λύση!

ΗΧΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

dj γάμου wedding dj greece

Ακόμα και στην περίπτωση που έχετε επιλέξει την δική σας ορχήστρα αναλαμβάνουμε την πλήρη ηχοληπτική κάλυψη ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις των μουσικών και τραγουδιστών κατόπιν συνεννόησης απ’ ευθείας μαζί τους. Γιατί και η καλύτερη φωνή χωρίς τον απαραίτητο ήχο… δεν ακούγεται!

VIDEO PROJECTOR

dj γάμου wedding dj greece

Projector μαζί με οθόνη τριπόδου/κρεμαστή μαζί με συσκευή αναπαραγωγής (DVD player/Laptop) για να προβάλλετε στιγμιότυπα με οποιαδήποτε εφαρμογή. Δίνεται η δυνατότητα να στηθεί εξαρχής και να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

DANCEFLOOR

dj γάμου wedding dj greece

Σε περίπτωση που ο χώρος δεν περιλαμβάνει κάποια επίπεδη επιφάνεια για να χρησιμοποιηθεί ως dancefloor (πχ κήπος με γκαζόν ή παραλία) η χρήση ενός dancefloor κρίνεται απαραίτητη.

PRE-WEDDING PARTY / SHOWER

dj γάμου wedding dj greece

Ευχαριστείστε τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς με μία privé εκδήλωση λίγες μέρες πριν τη δεξίωση του γάμου. Συνήθως συνδυάζεται με τα έθιμα της κουλούρας, του κρεβατιού κ.ά. στα πατρικά σπίτια του ζευγαριού.

ANIMATEUR

dj γάμου wedding dj greece

Διασκεδάστε τους μικρούς σας καλεσμένους κρατώντας τους απασχολημένους μακριά από ένα γεμάτο και αρκετά δυνατό σε μουσική ένταση dancefloor. Εμπιστευθείτε τους έμπιστους συνεργάτες μας για μία διασκεδαστική εκδήλωση για όλους!

ΗΧΗΤΙΚΗ / ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΕΛΕΤΗΣ

Ρομαντικός γάμος σε ξωκλήσι; Μοιραστείτε τα λόγια του παπά και την εικόνα μέσα από την τελετή με τους καλεσμένους του μυστηρίου έξω από την εκκλησία!

LIVESTREAMING

Εμπλουτίστε τo γάμο σας με τη δυνατότητα livestreaming που παρέχουμε και μοιραστείτε το περιεχόμενο σε ζωντανή μετάδοση με όλους σας τους καλεσμένους.

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Και… εγένετο φως! Είναι πολλές οι φορές που ο χώρος που θέλουμε να φιλοξενήσουμε την εκδήλωσή μας δεν διαθέτει επαρκή φωτισμό εξ ’ολοκλήρου ή μερικώς. Σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν λύση τα σετ προβολέων θερμού λευκού ρυθμιζόμενης φωτεινότητας.

Specials

STAND UP COMEDY

dj γάμου amaze djs wedding entertainment

Σε συνεργασία με τον μετρ του είδους Διογένη Δασκάλου, αναλαμβάνουμε την ψυχαγωγία των καλεσμένων σας, την κατάλληλη ώρα. Πλαισιώστε την γαμήλια δεξίωσή σας, με κάτι πρωτότυπο, που θα αφήσει τις πιο χιουμοριστικές εντυπώσεις!

LIVE BAND

dj γάμου amaze djs wedding entertainment

Σε συνεργασία με αρκετές Live Bands και ειδικά με τους Monie & Monie Conniente του Διογένη Δασκάλου, αναλαμβάνουμε την πλαισίωση της εκδήλωσής σας, με ένα άκρως διασκεδαστικό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα!

Αυτοκίνητο γάμου

αυτοκινητα γαμου θεσσαλονικη

Αυτοκίνητο γάμου που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα! Eντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στην εκκλησία με μία Mercedes-Benz Cabrio AMG line σε χρωματισμό που θα ταιριάξει με την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου σας, σε οποιαδήποτε παλέτα κι αν κινηθείτε.

We got you covered!

Όλα τα παραπάνω αποτελούν προτάσεις για μια αναβαθμισμένη κάλυψη Γαμήλιων εκδηλώσεων, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάτι επιπλέον ή διαφορετικό είμαστε στη διάθεσή σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις, ανάλογα με το τελικό σύνολο υπηρεσιών που θα επιλέξετε, την τοποθεσία του γάμου σας κ.ά. Μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για τις επιπλέον χρεώσεις και τη φιλοσοφία μας, εδώ.

Εγγυόμαστε την άψογη εφαρμογή όσων συμφωνηθούν, τόσο από πλευράς κάλυψης και οργάνωσης των υπηρεσιών μας, όσο και από την απόλυτη προσαρμογή του μουσικού προγράμματος στις δικές σας απαιτήσεις. Όλες οι λεπτομέρειες θα τηρηθούν στο έπακρο, με στόχο την καλύτερη εμπειρία διασκέδασης. Η εμφάνιση του προσωπικού, η κατάσταση του εξοπλισμού και η έγκαιρη εγκατάσταση και δοκιμή του στο χώρο της δεξίωσης, είναι μερικές από αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και το έργο μας μπορείτε να μας αναζητήσετε σε όλα τα social media με το hashtag #amazedjs . Φυσικά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε reviews από δεκάδες προηγούμενους ευχαριστημένους πελάτες μας στο επίσημο profil μας στο WeddingWire, από το οποίο βραβευόμαστε από την αρχή της συμμετοχής μας, καθώς ανήκουμε στο TOP 5% των επαγγελματιών Dj Γάμου στην Ελλάδα που διατηρούν άριστες κριτικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ EXTRA ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ!

Σας αρέσουν τα “κλασσικά”; Δείτε εδώ

Νιώθετε πιο άνετα να συζητήσετε μαζί μας από κοντά;

KΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ονειρεύεστε ένα αξέχαστο πάρτι γάμου;

…ας αρχίσει η μαγεία!