fbpx

Πόσο κάνει ο Dj Γάμου από εσάς;

Η επένδυση για έναν Dj Γάμου από την Amaze Djs, έχει ένα εύρος από τα 750€ για ένα αξέχαστο party και μπορεί να ξεπεράσει τα 2500€, ανάλογα με τις προσθήκες που θα επιλέξετε.

Σε κάθε μας πρόταση, εκτός από τις υπηρεσίες των εξαιρετικών μας Dj, και του βοηθού τους, περιλαμβάνεται και ένα ηχητικό σετ για κάλυψη των περισσοτέρων εκδηλώσεων ή για χρήση ως back up (στην περίπτωση που ο χώρος που έχετε επιλέξει για το γάμο σας, σας παρέχει ηχητική εγκατάσταση). Η ασφάλιση του προσωπικού επίσης, συμπεριλαμβάνεται.

Έντονα χαραγμένες στη μνήμη στιγμές αγνής διασκέδασης

Οι εξαιρετικοί και ταλαντούχοι Dj Γάμου της Amaze Djs, είναι έτοιμοι να οργανώσουν τη ροή ενός αξέχαστου party, με πολλά happenings και παιχνίδια ανάμεσα σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Τα άριστα reviews των αγαπημένων μας ζευγαριών που μας έχουν εμπιστευθεί στο παρελθόν, είναι η επιβεβαίωση που χρειάζεστε.

Ο χρόνος σας είναι σημαντικός

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και ίσως αρκετά περιορισμένος. Έχοντας αυτό γνώμονα, δημιουργήσαμε έναν on-line τρόπο επικοινωνίας από την αρχή της καταγραφής των βασικών σας αναγκών και απαιτήσεων έως και την οργάνωση του μουσικού προγράμματος του party σας. Μπορείτε να οργανώσετε ό,τι αφορά τη διασκέδαση από το σαλόνι σας, έχοντας πρόσβαση στο προσωπικό σας προφίλ σε επικοινωνία πάντα με τον Dj Γάμου που θα σας αναλάβει. Εάν φυσικά το επιθυμείτε ή νιώθετε πιο άνετα, μπορούμε να κάνουμε όλοι την οργάνωση σε κατ’ιδίαν ραντεβού.

Χαλαρώστε και απολαύστε όλη την εμπειρία χωρίς άγχος

Η εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε αντικατοπτρίζεται σε όλα τα βραβεία και τις κριτικές που έχουμε λάβει κατά καιρούς. Επίσης, η φιλοσοφία μας να συμπεριλαμβάνουμε σε όλες μας τις προτάσεις, βοηθό dj, ασφάλιση όλου του απασχολούμενου προσωπικού και η εγκατάσταση ενός βασικού ηχητικού συνόλου για κάθε ενδεχόμενο, σας εγγυάται την κατάλληλη ασφάλεια και ηρεμία για να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας όσο το δυνατό περισσότερο! Για να διασφαλίσουμε όλα τα παραπάνω, η υπογραφή από μέρους μας ενός ιδιωτικού συμφωνητικού θεωρείτε δεδομένη, προκειμένου να επισφραγίσουμε την υπόσχεση που σας δίνουμε.

Η εικόνα είναι το παν

Έχοντας την εικόνα μας πάντα υπ’όψιν, φροντίζουμε να προσέχουμε τις λεπτομέρειες και να δίνουμε στο ζευγάρι αυτό που πραγματικά του αξίζει την ημέρα του γάμου του. Σεβόμενοι το στυλ και τις απαιτήσεις σας, τηρώντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο στην εμφάνιση και την εικόνα μας, ακολουθούμε πλήρως το ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας. Μία από τις πιο συνήθεις ερωτήσεις που κάνουμε στα ζευγάρια μας, αφορά το dress-code και το γενικό concept που σχεδιάζουν για το γάμο τους.

Ανάλογα με τα extras που θα επιλέξετε, η αξία προσαρμόζεται αναλόγως. Υπάρχουν διάφορες επιλογές σε επιπλέον ήχο, φωτισμό και διάφορες άλλες εκπληκτικές προσθήκες. Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν σύνολα υπηρεσιών με αξία από 1200€ έως 1500€.

2019-03-29T15:03:36+02:00