fbpx

Παιχνίδια και δραστηριότητες στο γάμο σας | 5 προτάσεις της Amaze Djs

5 προτάσεις για παιχνίδια και δραστηριότητες στη δεξίωση του γάμου σας, που θα απογειώσουν τη διασκέδαση και θα χαλαρώσουν τους καλεσμένους σας.

Στην πορεία της οργάνωσης της δεξίωσης του γάμου τους, πολλά ζευγάρια, ειδικά αυτά που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό και επισκέπτονται σπάνια φίλους και συγγενείς στην Ελλάδα, αναζητούν το κάτι παραπάνω που θα τους κάνει να ζήσουν και να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους, στιγμές έντονα χαραγμένες στη μνήμη. Στην Amaze Djs, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο διασκεδαστικά παιχνίδια και happenings που μπορείτε να συμπεριλάβετε στη διασκέδαση του γάμου σας στην Ελλάδα και θα δημιουργήσουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις!

Karaoke

Ενσωματώστε τη διασκέδαση του ζωντανού τραγουδιού στη δεξίωσή σας. Εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια του party, τραγουδώντας με την ψυχή σας. Συνίσταται να υπάρχει άφθονο αλκοόλ για να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν οι περισσότεροι (πάντα βέβαια με μέτρο!).

wedding karaoke amaze djs dj gamou

To παιχνίδι με τα παπούτσια – The shoe game

Μία από τις πιο διασκεδαστικές προσθήκες που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να γελάσουν με την ψυχή τους! Η νύφη και ο γαμπρός κάθονται πλάτη με πλάτη στο κέντρο κρατώντας ο καθένας από ένα παπούτσι του γαμπρού και ένα της νύφης. Ένας παρουσιαστής (αν δεν έχετε ορίσει αυτό το ρόλο, μπορεί να το κάνει και ο Dj σας) αναλαμβάνει να ρωτάει στο ζευγάρι διάφορες ερωτήσεις ποικίλου περιεχομένου όπως “ποιος γκρινιάζει περισσότερο;” ή “ποιος ροχαλίζει περισσότερο;”, δίνοντας στο ζευγάρι τη δυνατότητα να ταυτιστεί με τις απαντήσεις του ή να διαφωνήσει, χωρίς να γνωρίζει την απάντηση του άλλου! Οι ερωτήσεις, καλό θα ήταν να είναι προδιαμορφωμένες και εγκεκριμένες από το ζευγάρι!

wedding shoe game amaze djs dj gamou

Χρονο-κάψουλα | Time-capsule

Περισσότερο δημιουργική δραστηριότητα παρά παιχνίδι. Ζητείστε από τους καλεσμένους σας να τοποθετήσουν στη χρονο-κάψουλα διάφορες ευχές ή προτάσεις που θα ήθελαν να διαβάσετε κάποια χρόνια μετά το γάμο σας. Μπορείτε να το κάνετε πιο διασκεδαστικό, ζητώντας από τον καθένα να γράψει κάτι, ανάλογα με τον αριθμό του τραπεζιού του! Μην κλέψετε όμως! Κρατήστε προσεκτικά τις ευχές και ανοίξτε τες όταν έρθει η σειρά τους.

wedding time capsule amaze djs dj gamou

Flip Cup

Το κλασσικό παιχνίδι που όλοι λίγο πολύ έχουμε δοκιμάσει να παίξουμε! Χωρίζουμε τους παίκτες σε δύο ομάδες των 5-6 ατόμων και τους τοποθετούμε στις απέναντι πλευρές ενός μακρόστενου τραπεζιού. Ο κάθε παίκτης έχει μπροστά του ένα πλαστικό ποτήρι γεμάτο με 1/3 μπύρα (ιδανικά με πολύ λίγο ή ακόμα και χωρίς αλκοόλ!). Το παιχνίδι ξεκινά με τον πρώτο παίκτη από κάθε ομάδα να πίνει το περιεχόμενο του ποτηριού του. Αμέσως μετά, τοποθετεί το ποτήρι μπροστά του σε όρθια θέση, στο χείλος του τραπεζιού και προσπαθεί χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι να το κάνει να περιστραφεί και να πέσει με την ανάποδη πλευρά. Μόλις το πετύχει κάποιος από τους παίκτες αναλαμβάνει το ίδιο ο επόμενος παίκτης της ομάδας κ.ο.κ. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα καταφέρει να αναποδογυρίσει όλα της τα ποτήρια πρώτη!

wedding flip cup amaze djs dj gamou

Photo / Video booth

Κρατήστε αποτυπωμένες τις πιο διασκεδαστικές και χιουμοριστικές στιγμές παρέα με φίλους κατά τη διάρκεια του party! Είτε για απλές φωτογραφίες είτε μικρά video / gif θα σας κάνουν να χαμογελάτε κάθε φορά που θα τα βλέπετε μελλοντικά και θα σας φέρουν στο μυαλό τις πιο ωραίες αναμνήσεις από το party του γάμου σας.

wedding photo video booth amaze djs dj gamou

Παραπάνω σας παρουσιάσαμε τις 5 πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές προτάσεις μας για παιχνίδια στη δεξίωση του γάμου σας. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εάν ονειρεύεστε ένα γάμο γεμάτο διασκέδαση και πολλά στοιχεία party παρέα με τους κοντινούς σας φίλους και συγγενείς, οπουδήποτε στην Ελλάδα, επικοινωνήστε με την Amaze Djs και δώστε μας την ευκαιρία να σας καταπλήξουμε!

We are AMAZE DJS, so LET US AMAZE YOU!

2019-03-21T01:53:18+02:00